Články
Co je to Lyofilizace
Rozvoj lyofilizace se datuje do 20. století, kdy se stala klíčovou technologií pro ochranu a uchovávání biologických a farmaceutických produktů.
Napsali o nás na seznam.cz
Před lety je oslovila přímo česká armáda. Chtěla trvanlivé, lehké, ale i chutné jídlo pro vojáky na frontě. Teď si na vyráběných pokrmech od české firmy z Domaželic mohou pochutnávat i ukrajinští vojáci.
Z Přerovska až na frontu: ukrajinským vojákům pomáhá i mrazem sušené jídlo
Sušené guláše, polévky, boršč či ovocné směsi se vyrábějí v potravinářské firmě v Domaželicích na Přerovsku, odkud putují do válečným konfliktem zasažené Ukrajiny. Za necelé dva měsíce se díky finanční sbírce spolku Zdravotní zajištění podařilo nakoupit více než 100 tisíc porcí, které putovaly na východ Evropy
Jídlo pro celou četu unese jeden voják. Česká firma posílá obráncům Bachmutu mrazem sušené jídlo
Desetitisíce speciálně upravených jídel pro ukrajinské vojáky míří přímo na frontu u Bachmutu od firmy Mesaverde z Domaželic u Přerova. Firma patřící do holdingu KR Real přerovského podnikatele Miroslava Borkovce ..